Garantie en levereringsvoorwaarden

Hoe zit het met retourneren of ruilen?

Ruilen of geld terug is binnen 14 dagen mogelijk. Let wel dat de kosten van terugzenden voor uw eigen rekening zijn.  Bij verkeerde levering of schade aan het geleverde artikel zullen wij de retourkosten voor onze rekening nemen. Bij schade of gebreken aan de aangeschafte kano, kajak of sit on top of aanverwante artikelen dient u binnen 3 dagen contact op te nemen met ons.  Bij aankoop en bezorging van een kano of kajak word er in overleg met de koper een kilometerprijs berekend naar gelangd de afstand van bezorgen vanuit Heerenveen. Bij levering zal de leverancier samen met u het geleverde artikel controleren. 

Hoe zit het met garantie voorwaarden?

Bij normaal privégebruik geven wij 24 maanden garantie op de romp van de kano, kajak of sitontop en 7 jaar garantie op UV-bestendigheid. Mocht er om wat voor reden een gebrek optreden na 24 maanden horen wij dit graag en zullen wij samen met u naar een mogelijke oplossing zoeken. Wij achten ons niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik en/of ondeskundig gebruik van de gekochte artikelen.

Hoe lang duurt levering en wat kost het?

Kleine goederen die via de post verstuurd kunnen worden worden binnen twee a drie dagen via PostNL verstuurd en hiervoor wordt het normale PostNL tarief berekend. Verwacht bezorging tussen de 2 en 5 dagen. Goederen met een grotere afmeting dan 176 × 78 × 58 cm kunnen we niet via PostNL versturen en zullen we apart vervoer voor moeten afstemmen. We proberen dit uiteraard so snel mogelijk te doen. Zodra we je order binnenkrijgen zullen we contact met je opnemen om de bezorging in te plannen (in overleg 1 tot 10 dagen). Kosten bedragen 50 euro voor bezorging binnen de 100 km, en 100 euro voor bezorging in gebieden daarbuiten. Als er meerdere kano's of kajaks worden gekocht wordt er uiteraard maar een keer bezorging berekend.