Hoe kan je het best een kajak vervoeren?

Hoe kan je het best een kajak vervoeren?

Het vervoeren van een kajak is niet erg moeilijk, maar het is wel belangrijk. Om ervoor te zorgen dat u uw kajak goed op uw voertuig opbind proberen we hier wat voorbeelden te geven. In de winkel kunnen wij u ook altijd helpen om uw kajak veilig vast te binden. Zie hieronder enkele voorbeelden om u inspiratie te geven:

Auto imperiaal systeem met dakdrager:

  Car with two kayaks on top
  Car with two kayaks on top
  Car with a kayak on top
  Een dakdrager "kussen" zonder imperiaal systeem. Dit kan op nagenoeg elke auto worden gemonteerd. Zelfs de Matiz, zie foto hieronder:
  Car with a kayak on top

   

  Een kano karretje (kajak trolley) kan erg handig zijn. Het karretje draagt immers het meeste gewicht:

  Kayak cart

  Een van onze klanten heeft zelfs zijn kajak met de fiets van Heerenveen naar Rotterdam vervoerd. Wat een held he?! Zie foto's:

  Bike support
  bike support

   

  Als je meerdere kajak wilt vervoeren dan zijn daar speciale trailers voor. Deze maken het extra makkelijk om de kajaks gestroomlijnd op te binden. Guus (eigenaar Guma Kayaks) heeft wel een 23 kajaks in een keer vervoerd. Hieronder een foto van onze kajakdealer uit Limburg.

  Kayak trailer

   

  Er zijn nog vele andere manieren van vervoeren. We zijn van plan dit t.z.t. aan te vulllen. Mocht je mooie foto's hebben die in deze blog passen, mail ze naar ons;). We zijn ze graag!